Antalya’da 3 kişi FETÖ’den tutuklandı!

15 Temmuz kanlı darbe girişimi ile gerçek yüzü ortaya çıkan Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın üyelerine yönelik Antalya'da yapılan oğerasyonda ByLock kullanıcısı 3 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, örgütün şifreli haberleşme programı ByLock'u kullandığı tespit edilen eski emniyet mensubu A.G. ile yakınları Z.T, R.S.T. ve M.S.Ü. gözaltına alındı.Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarılan zanlılardan eski emniyet mensubu A.G. ile R.S.T. ve M.S.Ü. tutuklanırken, Z.T. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

TRT

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Kadir İnanır Yeniden Hastaneye Kaldırıldı

Kadir İnanır, sağlık problemleri nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Usta oyuncunun yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği ve hayranlarını endişelendirdiği bildirildi.

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.