Arap uçakları Sana’yı vurdu: 40 sivil öldü

Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyona bağlı savaş uçakları, saldırıların altıncı gününde Yemen'in başkenti Sana çevresindeki Scud füze mevzileriyle vurdu.

Bombardıman sırasında meydana gelen ve kameralar tarafından saniye saniye görüntülenen patlamalarda 40 sivil hayatını kaybetti.

El Arabiya'nın haberine göre, dün gece  Arap koalisyonuna bağlı hava unsurlarının Husilere yönelik yaptığı hava saldırıları altıncı gecede yine başkent Sana'da Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile füze bataryaları üzerinde yoğunlaşırken, ülkenin kuzeyinde bir mülteci kampına füze düşmesi sonucu en az 40 sivil hayatını kaybetti.

Bu arada Mısır donanmasına bağlı savaş gemileri de ülkenin güneyindeki Aden Limanı'nı bombalarken, Husilerin Aden'e ilerlediği haberleri geliyor.

Husilerin geçen ay başkent Sana'yı ele geçirmesinden sonra Cumhurbaşkanı Abdurrabu Mansur Hadi kısa bir süre önce Aden'e kaçmıştı.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.