Atilla Taş ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.
Atilla Taş , bu gelişmeyi yine sosyal medya üzerinden böyle duyurdu:
"Başbakan'a tweet'lerimle ilgili ifadeye çağrıldım. İtiraz etmiştik kabul edilmedi. Şimdi Anayasa Mahkemesi'ne, o da olmazsa AİHM'e gideceğim."
"Fikirlerim yüzünden özellikle haklığımı bildiğim fikirler yüzünden gözaltına alınmak şereftir. Kimseden korkum yok! Yüzüm açık alnım ak!"
Başbakan Ahmet Davutoğlu geçtiğimiz şubat ayında Atilla Taş'ı mahkemeye vermişti.
Taş ise kararı "Ahmet Davutoğlu tarafından Ankara 2.ve 5. Sulh ceza mahkemesine verilmişİm.4 tweetime yasak getirmişler.Avukatlarımla görüştüm susturamazlar!" tweet'iyle duyurmuştu.
OLMAZSA AİHM'E GİDECEĞİM
Taş, twitter hesabından, "Başbakan'a tweetlerimle ilgili ifadeye çağrıldım. İtiraz etmiştik kabul edilmedi. Şimdi Anayasa mahkemesine, o da olmazsa AİHM'e gideceğim. Fikirlerim yüzünden özellikle haklılığımı bildiğim fikirler yüzünden gözaltına alınmak şereftir. Kimseden korkum yok! Yüzüm açık alnım ak!" yazdı. Taş, bir tweet'in de ise "Beni emniyet götüren polis aracıyla kaza yaptık şimdi. Komediye bak" dedi.