SİNAN ATEŞ CİNAYETİ DAVASI: TAHLİYE KARARI VE AİLENİN TEPKİSİ
Ankara’da eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in sokak ortasında öldürülmesiyle başlayan davada 1.5 yıl sonra sanıklar ilk kez hakim karşısına çıktı. Geçtiğimiz hafta verilen ara kararda 22 tutuklu sanıktan 10’u tahliye edilirken, kararın ardından Ateş’in annesi ve kardeşleri CHP Genel Merkezi’nde Özgür Özel ile buluştu.
AİLENİN SOSYAL MEDYADA HEDEF GÖSTERİLMESİ
Duruşmanın ardından Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, annesi Saniye Ateş’in sosyal medyada hedef gösterilmesine sert tepki gösterdi. Sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, Ayşe Ateş, hedef gösterenlere karşı sert ifadelerle açıklamalarda bulundu ve ailenin maruz kaldığı zorluklara dikkat çekti.
AİLENİN HAKLI ÖFKE VE MÜCADELESİ
Ayşe Ateş, sosyal medya üzerinden, ailenin yaşadığı acıları, kayıpları ve haksızlıkları vurgulayarak adalet arayışlarının süreceğine dair kararlılığını dile getirdi. Ateş, ailenin yaşadığı trajediler karşısında dimdik durduklarını ve hak ettikleri adaleti sonuna kadar arayacaklarını belirtti. Ailenin, yaşadığı acılar karşısında adil bir hukuk süreci ve hak ettikleri desteği talep etmeye devam edeceği vurgulandı.