Aziz Yıldırım yayıncı kuruluşa yasak koydu

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Galatasaray'ı karşı karşıya getirecek olan dev maç öncesi Aziz Yıldırım uğur denedi. Fenerbahçe'nin patronunun, geçmiş yıllarda da denediği ve işe yaradığını savunduğu totemi bu sezon da uyguladığı ortaya çıktı.

Aziz Yıldırım'ın uğur geldiğine inandığı için yayıncı kuruluşun maç öncesi Fenerbahçe soyunma odasına girmemesini istediği ifade edildi.

Haber ilk duyulduğunda "Yıldırım yayıncı kuruluşa da mı yaptırım uyguluyor?" sorusu akıllara geldi ancak işin aslının öyle olmadığı kısa sürede öğrenildi.

Daha önce de denemiş

Konuyla ilgili bilgi aldığımız kulüp sorumluları ve yayıncı kuruluşun görevlileri, bunun bir uğur denemesi olduğunu belirtti. Başkan Aziz Yıldırım'ın, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda daha önce oynanan yıllarda da birkaç kez bu tür bir uğur denediği ve işe yaradığını gördüğü için bu sezon da yayıncı kuruluştan bu yönde bir ricada bulunduğu ifade edildi.

Ülker Arena'da da yapıyor

Bilindiği üzere Başkan Aziz Yıldırım, Şükrü Saracoğlu Stadı ve Ülker Arena'da oynanan maçlarda kimi zaman uğur deniyor. Fenerbahçe'nin patronu Ülker Arena'daki maçlarda işler kötü gittiği zaman oturduğu koltuğu değiştiriyor. Yıldırım, Şükrü Saracoğlu'nda locada izlediği mücadelelerde ise skor Fenerbahçe lehine değilse, oturduğu yerden kalkarak locaya giriyor.

FANATİK

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Balıkesir’de Köprüden Uçan Araçta İki Yaralı

Balıkesir'de bir otomobilin köprüden düşmesi sonucu sürücü ve yolcu ağır yaralandı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Kocaeli İzmit’te Silahlı Kavga: 1’i Ağır Yaralı

Kocaeli'de meydana gelen silahlı çatışmada, iki grup arasında çıkan tartışma sonucunda bir kişi ağır olmak üzere üç kişi yaralandı.

Muş’ta Eş Zamanlı Operasyonda Kaçak Silah ve Eserler Ele Geçirildi

Muş'ta düzenlenen operasyonda, 7 adreste silah, mühimmat ve tarihi eser bulundu. Olayla ilgili 7 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.

PSG Penaltılarla FIFA Kıtalararası Kupa’yı Kazandı

FIFA Kıtalararası Kupa finalinde Flamengo ile Paris Saint-Germain normal sürede ve uzatmada 1-1 berabere kalırken, PSG penaltı atışlarında 2-1 galip gelerek kupayı kazandı.

Kilis’teki 2025 Yılı Saha Tatbikatı Başarıyla Gerçekleşti

Organize Sanayi Bölgesi'nde düzenlenen deprem tatbikatında, enkaz altında kalanların kurtarılması için yapılan müdahale çalışmaları etkileyici bir simülasyonla gerçekleştirildi.