Babacan: Hadi Oradan Çıkışı Polemik Yarattı

Babacan CHP’ye eleştiriler yöneltti

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin 2. Olağan İstanbul Gaziosmanpaşa İlçe Kongresi’nde CHP’ye yönelik eleştirilerde bulundu. Babacan, 14 Mayıs seçimlerinde CHP listelerinden seçilen 15 DEVA milletvekilinin “CHP’nin oylarıyla seçildiler” yorumlarına karşılık verdi.

AHMET HAKAN’IN ELEŞTİRİLERİ

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, köşe yazısında Babacan’ın açıklamalarını eleştirdi. Hakan, “Ne yalan söyleyeyim, Ali Babacan’ın bu izah biçimi beni hiç ikna edemedi” dedi. Ayrıca, CHP’lilerin bu konuda asıl tepkisinin Babacan’dan çok Kemal Kılıçdaroğlu’na olduğunu belirtti.

BÜYÜK UÇURUM VAR

Hakan, Babacan’ın “Hadi oradan” ifadesinin etkili olabilmesi için rakamsal verilerle konuşması gerektiğini dile getirdi: “Babacan’ın DEVA’sının CHP’ye kazandırdığı oy ile aldığı milletvekillikleri arasında devasa bir uçurum var. CHP’liler, haklı olarak bu uçuruma deli oldular, isyan ettiler.” Hakan, Ali Babacan’ın, CHP’ye kazandırdıkları oy ile kaç milletvekili çıkarabildiklerini rakamsal olarak ortaya koyması gerektiğini de vurguladı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Altı Kişinin Uyuşturucu Testi Pozitif Çıktı

Ünlülerle ilgili yürütülen soruşturmada, 29 Ocak’ta gözaltına alınan altı kişinin uyuşturucu testleri pozitif, iki kişinin test sonuçları ise negatif çıktı.

Fenerbahçe N’Golo Kante İle Anlaşma Sağladı

Fenerbahçe, Fransız futbolcu N'Golo Kante ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladığını Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdi.

Maltepe’de Akran Zorbalığı Davasında Altı Şüpheli Tutuklandı

İstanbul'da darbedilen 17 yaşındaki gençle ilgili 5'i çocuk 6 şüpheli tutuklandı. Olayın detayları araştırılmaya devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Suudi Arabistan İle Anlaşmaları İmzadı

Bakan Alparslan Bayraktar, Suudi Arabistan ile 2 milyar dolarlık güneş enerjisi yatırımı anlaşması imzalayarak, 2 bin megavatlık proje için süreci başlattı.

TFF 20. Haftanın VAR Kayıtlarını Açıkladı

Süper Lig'in 20. haftasındaki maçlara ait VAR görüntüleri, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kamuoyuyla paylaşıldı.