Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde yanan ormanın yeniden ağaçlandırılmasına yönelik çalışmalara katılacağını belirten şarkıcı Haluk Levent, kendisinin seslendirmesi durumunda türkü sözlerini yazabileceğini açıklayan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na yanıt verdi.
Haluk Levent, Twitter hesabından, Eroğlu'nun açıklamasına ilişkin yaptığı paylaşımda, "Siz sözlerini yazın ben bestesini yaparım Sayın Bakanım. Siz yeter ki rantçılara izin vermeyin. Yeter ki bu yıl yanan yerlere fidan dikelim." ifadesini kullandı.
Haluk Levent, Ayvalık'ta çıkan yangına ilişkin, "Tüm takipçilerim! AHBAP olarak karar alıyoruz. Belirleyeceğimiz tarihte fidan dikmeye bizimle beraber var mısınız?" mesajını paylaşmıştı.