Bakanlık Duyurdu: 469 İşçi Alınacak

İŞÇİ ALIMINA DAİR DUYURU

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda, Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü’ne bağlı işletmelere toplamda 469 sürekli işçi alımı yapılacağı bilgisi verildi. Bakanlık, bu alımlara ilişkin açıklamada şu sözleri kullandı: “Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü’ne bağlı; Bandırma Bor ve Asit Fabrikaları İşletme Müdürlüğü’ne 110, Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğü’ne 39, Emet Bor İşletme Müdürlüğü’ne 106, Kırka Bor İşletme Müdürlüğü’ne 214 olmak üzere toplam 469 sürekli işçi alımı yapılacaktır.”

BAŞVURU DETAYLARI

Başvuruların, 7 Temmuz 2025 tarihinde Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesi üzerinden başlayacağı belirtildi. Bu süreç, iş arayanlar için önemli bir fırsat yaratıyor. Alım süreciyle ilgili daha fazla ayrıntının, belirtilen tarihte yayınlanacak olan duyurularda yer alması bekleniyor.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.