Barcelona Kuyt’ı transfer etmek istiyor

Yıldız oyuncularının peş peşe uzun süreli sakatlıklar geçirmesi nedeniyle zor duruma düşen Barcelona Kulübü, geçtiğimiz sezon sonu Fenerbahçe'den ayrılan Dirk Kuyt'u transfer listesine aldı.

Fenerbahçe’den geçtiğimiz sezon sonunda ayrılan ve Feyenoord’a transfer olan Dirk Kuyt’ın adı FC Barcelona ile anılıyor.

Şimdilerde futbolda en olgun dönemini yaşayan Kuyt, 35 yaşında Katalan devinin transfer listesine girdi. Arda Turan’ı yasağı nedeniyle kullanamayan ekip, Messi, Iniesta, Rafinha gibi yıldızlarının sakatlanmasıyla ön bölgede oluşan boşlukları doldurmak için harekete geçti. Kaliteli, fiyatı uygun ve gol atma potansiyeli olan futbolculara yönelen Katalan ekibi, bu konuda yaş kriterini de 30-35 arası olarak belirledi.

FC Barcelona futbol kültürüne kolay adapte olabilecek isimler arasında ise Dirk Kuyt’ta bulunuyor. Kuyt, disiplini, ilerleyen yaşına rağmen mücadeleci yapısıyla genç oyunculara örnek olabilecek bir oyuncu olarak gösterilirken, Larsson’dan sonra bu unvanı en iyi taşıyabilecek kişi olarak belirtildi.

Kuyt’ın yanı sıra adaylar arasında Valencia'dan Negredo, Red Bull Salzburg'dan Jonathan Soriano (üstte) ve Al-Rayyan'dan Sergio Garcia bulunuyor.

35 yaşındaki Dirk Kuyt, bu sezon Feyenoord formasıyla oynadığı 9 karşılaşmada 6 gol atmayı başardı.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.