Başkan Dursun Özbek’ten prim sözü!

Geçen sezon kazanılan şampiyonluğun tadınının doyasıya çıkarılamadığını düşünen sarı-kırmızılı yönetim bu yüzden Ziraat Türkiye Kupası'na büyük önem veriyor. Başkan Dursun Özbek, Akhisar deplasmanında alınan galibiyet sonrası oyuncularla bir konuşma yaparak,

"Bu kadar zor durumda, Türkiye Kupası'nı kazanarak, Galatasaray'ın kim olduğunu herkese göstermelisiniz. Kupada kazanılacak şampiyonluk sonrasında yayın gelirinden alınacak tüm primi sizlere dağıtacağım. Söz veriyorum" diye konuştu.

FOTOSPOR

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Kırklareli’nde Özel Harekat Desteğiyle Uyuşturucu Operasyonu

Kırklareli'de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarına özel harekat ekipleri de katıldı. Operasyonların detayları ve etkileri henüz açıklanmadı.

Safranbolu’nun Tarihi Konağına Ödül Töreni Düzenlendi

Safranbolu'da restore edilen Rauf Beyler Evi, 'Sürdürülebilir Koruma' ödülünü kazandı. Bu ödül, yapılan restorasyon uygulamasının başarısını onurlandırıyor.

Tofaş Tırla Çarpıştı: Sürücü Yaralandı

Hatay'da bir Tofaş otomobili, tırla çarpışarak ikiye bölündü; sürücü yaralandı.

Kayseri’de Atölyede Meydana Gelen Yangın Kontrol Altına Alındı

Kayseri'nin Kocasinan ilçesindeki masa sandalye atölyesinde çıkan yangın, müdahale eden ekipler tarafından kontrol altına alındı. Yangının nedeni araştırılıyor.

Edirne’de Boş Apartmanda Yangın: Çatıya Sıçradı

Edirne'de bir apartmanın çatısında yangın meydana geldi. Olay, çevrede paniğe yol açtı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.