Batman’da Yoğun Kar Yağışı Ulaşımı Olumsuz Etkiledi

Yoğun kar yağışı nedeniyle yollar buz pistine dönerek birçok aracın mahsur kalmasına yol açtı. Kent genelinde ulaşımda aksaklıklar yaşanırken, rampalı ve ara yollardaki sürücüler ilerlemekte zorluk çekiyor. Kaygan zemin nedeniyle bazı araçlar kontrolden çıkarak yolda kaldı. Mahsur kalan sürücüler, kayan araçlarını iterek ve birbirlerine destek olarak kurtarmaya çalışıyor.

KAR TEMİZLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Batman Belediyesi ve Karayolları ekipleri, kar küreme ve tuzlama işlemlerini sürdürüyor. Ekipler, ana arterleri ve yoğun kullanılan yolları açık tutmak için büyük bir çaba harcıyor.

SÜRÜCÜLERE UYARI

Yetkililer, sürücülerin zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamalarını, araçlarında zincir bulundurmalarını ve dikkatli olmalarını öneriyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzmir’deki Feci Kaza Anının Görüntüleri Yayınlandı

İzmir Buca'da freni boşalan bir kamyonun bir otomobile çarparak 3 kişiyi yaraladığı kazanın görüntüleri yayımlandı. Yaralılardan ikisi ağır durumda.

Uşak-Ankara Karayolu 3 Saat Trafiğe Kapandı

Uşak'ta yoğun kar yağışı nedeniyle Uşak-Ankara karayolu Dumlupınar Rampaları'nda ulaşım 3 saat boyunca durdu, yolda kalan araçlar uzun kuyruklar oluşturdu.

Çorum’da Kar Yağışı Nedeniyle Mahsur Kalan Araçlar İçin Seferberlik

Alaca'da yoğun kar yağışı nedeniyle yolda kalan vatandaşlar, yerel ekiplerin müdahalesiyle güvenli bir şekilde kurtarıldı. Kar yağışı, ulaşımda aksamalara yol açtı.

Drift Yapan Sürücüye 58 Bin 217 Lira Cezası

Adana'da drift yaparak trafiği tehlikeye atan bir sürücüye 58 bin lira ceza verildi ve ehliyeti iki ay süreyle askıya alındı.

Kilis’te Kar Yağışı İle Eğlenceli Anlar Yaşandı

Kilis'te yoğun kar yağışı şehrin manzarasını beyaz bir örtüyle kapladı, vatandaşlar karın keyfini çıkarmak için dışarıda vakit geçirdi.