Bedri Baykam’ın derbi Tweet’i konuşuluyor!

 Şampiyonluk ve Avrupa kupalarına katılma hesapları yapan bütün takımları yakından ilgilendiren dev maç, sosyal medyanın da 1 numaralı gündem maddesi oldu.

Fenerbahçe taraftarı olan ünlü ressam  Bedri Baykam, derbi maç için attığı tweetlerde Galatasaray yönetimine 'prim' göndermesinde bulundu.

Baykam'ın tweetleri sosyal medyada adeta deprem etkisi yarattı.

Tweetler çok kısa süre içinde yüzlerce retweet ve beğeni alırken, çok sayıda kişi tepki gösterdi.

Bedri Baykam şunları yazdı:

"Fenerbahçe maçına 100.000 TL prim koyan Galatasaray yönetimi,bugünkü Beşiktaş maçına 1TL prim koymamış!Hayret bir şey!Bilmem anlayabildik mi?

"Her ne kadar GS Yönetimi prim vermeme mesajını dayattıysa da,umuyorum GSlı futbolcular çıkıp sporun ve formalarının hakkını vererek oynar!"

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İnönü Mahallesi’nde Minibüs Yangını Kullanılamaz Hale Getirdi

Kastamonu'da park halindeki bir minibüsün motor kısmında çıkan yangın, aracın tamamen yanmasına neden oldu. Minibüs artık kullanılamaz durumda.

Altındağ’da Eşini Bıçaklayarak Kaçan Şahıs Tutuklandı

Altındağ’da bir adam, tartışma sonucunda eşini bıçaklayarak hayatını kaybetmesine neden oldu. Olay, bölgedeki halkı derinden sarstı.

Galatasaray Başakşehir Maçına Hazırlıklarını Tamamladı

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki RAMS Başakşehir mücadelesi için antrenman yaparak hazırlık sürecini sona erdirdi.

Kastamonu’da Cip ve Traktör Çarpıştı: 3 Yaralı

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde odun yüklü traktör ile cipin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Gazipaşa’da Yaya Kazasında Hayatını Kaybetti

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde bir kamyonetin çarpması sonucu 61 yaşındaki bir erkek hayatını yitirdi.