Berkin Elvan eylemlerinde 2 polis yaralandı

Kadıköy'de Berkin Elvan İçin düzenlenen gösteride olaylar çıktı. biri komiser 2 polis hafif şekilde yaralanırken, 2 gösterici de gözaltına alındı.

Yaklaşık 200 kişilik grup, Gezi olayları sırasında hayatını kaybeden Berkin Elvan'ı anmak için saat 19.30 sıralarında Kadıköy Altıyol'daki Boğa Heykeli önünde toplandı. Ellerinde meşalelerle yürüyüşe geçen grup, slogan da atmaya başladı. Gruptan bazı kişiler de çevreye havai fişek attı.

Zaman zaman tempolu adımlarla kuvvetli şekilde yere vurarak yürüyen grup, basın bildirisi de okumak istedi. Polis, grubun isteğine olumlu yanıt verdi. Eylemciler de basın açıklamasını okuduktan sonra, Bahariye Caddesi üzerindeki sokaklara girerek dağıldı.

5 DAKİKA SONRA OLAY…

Ancak grubun dağılmasından yaklaşık 5 dakika sonra, sokak arasından çevreye tekrar havai fişek atıldı. Sokağa giren polis ekipleri gruba müdahale etmeye başladı. Eylemcileri sokakta bir süre kovalayan polis, 2 göstericiyi gözaltına aldı. Yaşanan arbede sırasında biri komiser 2 polis de hafif şekilde yaralandı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran İfadesini Verdi

Fenerbahçe'nin Başkanı Sadettin Saran, yürütülen uyuşturucu soruşturması çerçevesinde "şüpheli" olarak ifade vermek üzere polis merkezine davet edildi.

Japonya’nın Nükleer Silah Sahibi Olma Tartışması Derinleşiyor

Japonya'da bir hükümet yetkilisi, Başbakan Takaiçi Sanae'nin güvenlik politikaları çerçevesinde nükleer silah edinme gerekliliğini dile getirdi.

Anadolu Efes Evinde Dubai’ye Yenildi

Anadolu Efes, EuroLeague 17. haftasında evinde Dubai Basketbol'a karşı 80-76'lık bir yenilgi aldı.

Şara’dan Türkiye ve Üç Ülkeye Teşekkür Mesajı

Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara, Sezar Yaptırımları'nın kaldırılmasının ardından Suriye halkını kutlayarak, bu süreçte destek veren Türkiye, ABD, Katar ve Suudi Arabistan'a teşekkür etti.

Perakende Ticaret İdari Para Cezaları Artırıldı: Resmi Gazete’de Yayımlandı

Perakende ticaret denetimleri kapsamında kesilen cezalar, yeniden değerleme oranı olan yüzde 25,49 oranında yükseltildi.