BEŞİKTAŞ, ANTALYASPOR KARŞISINDA GALİBİYETLE BAŞLADI
Beşiktaş, Süper Lig’in 2. haftasında Antalyaspor’u 4-2 mağlup ederek galibiyetle başladı. Maç, Beşiktaş Park Tüpraş Stadyumu’nda oynandı ve toplamda 6 gol atıldı. Bu galibiyetle siyah-beyazlılar, ligdeki ikinci maçlarından da galip ayrılarak iyi bir başlangıç yaptı.
CIRO IMMOBILE VE RAFEL SILVA’NIN GOLLERİYLE BEŞİKTAŞ’IN GALİBİYETİ
Beşiktaş’ın Antalyaspor karşısındaki galibiyetinde Ciro Immobile’nin 2 golü ile Rafa Silva ve Ernest Muci’nin attığı goller etkili oldu. Bu isimlerin golleriyle Beşiktaş, sahadan 3 puanla ayrılarak taraftarlarını sevindirdi.
YAZARLAR GÜNTEKİN ONAY VE FIRAT AYDINUS MAÇI DEĞERLENDİRDİ
Maç sonrasında yazarlarımız Güntekin Onay ve Fırat Aydınus, Beşiktaş – Antalyaspor karşılaşmasını köşelerinde değerlendirdi. İki yazar da maçı farklı açılardan yorumlayarak futbol severlere farklı bakış açıları sunmayı başardılar.