BEŞİKTAŞ, UEFA AVRUPA LİGİ PLAY-OFF TURU İÇİN KADROSUNU AÇIKLADI
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu’nda İsviçre’nin Lugano ekibiyle karşılaşacak. Siyah-beyazlı takım, Lugano’ya karşı oynanacak iki maç için kadrosunu UEFA’ya bildirdi. Bildirilen listede kaleciler Ersin Destanoğlu ve Mert Günok, defans oyuncuları arasında Jonas Svensson, Gabriel Paulista, Omar Colley, Necip Uysal, ve bakhtiyor Zaynutdinov gibi isimler bulunuyor. Orta sahada ise Milot Rashica, Salih Uçan, Jean Onana, ve Gedson Fernandes gibi oyuncular kadroda yer alıyor. Forvette ise Semih Kılıçsoy, Rafa Silva, ve Jackson Muleka gibi isimler dikkat çekiyor. Ancak Daniel Amartey ve Alex Oxlade-Chamberlain, kadroda yer almayan isimler arasında. Vincent Aboubakar ise ayrılacağı iddia edilmesine rağmen listede bulunuyor.
TRANSFER DÖNEMİNDE GÜNDEMDE OLAN İSİMLER KADRODA YER ALMADI
Beşiktaş’ın UEFA’ya bildirdiği kadroda, transfer döneminde sıkça adı geçen Daniel Amartey ve Alex Oxlade-Chamberlain yer almıyor. Öte yandan Vincent Aboubakar’ın kadroda yer alması dikkat çekici. Taraftarlar, ayrılacağı yönünde çıkan iddialara rağmen Aboubakar’ın listede olmasından memnuniyet duyabilirler. Bu karar, takımın hücum hattındaki gücünü korumak adına alınmış bir tercih olabilir.
BEŞİKTAŞ’IN PLAY-OFF MAÇLARI İÇİN HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu için Lugano ile karşılaşmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlı ekip, UEFA’ya bildirdiği kadrosuyla bu önemli maçlara odaklanmış durumda. Teknik direktör Sergen Yalçın, oyuncularını Play-Off turuna en iyi şekilde hazırlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Taraftarlar da, Beşiktaş’ın Avrupa’daki başarısını arttırmak için takımlarına destek olmaya hazır bir şekilde maç gününü bekliyorlar.