Beşiktaş’ta Masuaku’ya İlişkin Kritik Karar

SERDAL ADALI İLE KRİTİK KARAR

Beşiktaş’ta başkanlık görevine Serdal Adalı’nın gelmesinin ardından Masuaku’nun sözleşmesi üzerine önemli bir karar alındı. Sabah’ta yer alan habere göre, futbolcunun sözleşmesindeki uzatma opsiyonu kaldırıldı.

PERFORMANSTA GÖRÜLEN ARTIŞ

Bu değişiklikle birlikte taraftar ve kamuoyunun baskısından kurtulan 31 yaşındaki futbolcunun performansında belirgin bir yükseliş görüldü. Bu sezon 35 maçta sahaya çıkan Masuaku, 1 gol ve 8 asistle dikkat çekmeye başladı. Kontratı sona yaklaşan tecrübeli sol bek, transfer piyasasında da görünür hale geldi ve özellikle Yunanistan’dan iki kulübün ilgisini çekti.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.