Beşiktaş yönetimi derbiden galibiyet bekliyor

Beşiktaş ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, yarın oynayacakları Galatasaray maçını mutlaka kazanmaları gerektiğini söyledi. Çebi, “Teknik heyetimiz ve oyuncularımıza güveniyoruz. Derbide her şeyimizi ortaya koyup zirvedeki yerimizi korumayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Beşiktaş'ın 2 numarası, yarın akşam Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynayacakları Galatasaray derbisi öncesinde oyunculara uyarılarda bulundu.

Sporting Lizbon karşısında aldıkları mağlubiyetin ardından UEFA Avrupa Ligi’nden elenmelerinin kendilerini şok ettiğini ancak bu durumu geride bırakmaları gerektiğini söyleyen Çebi, “Grubun en iyi takımı bizdik. Son haftaya lider girdiğimiz gruptan elenmek üzüntü verici. Ama bu konuda artık yapacak bir şey yok. Lizbon’da yaşadığımız kötü sonuç, Portekiz’de kaldı. Teknik heyetimiz ve oyuncularımıza güveniyoruz. Galatasaray derbisini kazanıp Sporting maçını unutturacaklarına olan inancımız tam” ifadelerini kullandı.

‘Herkes şampiyonluğu düşünmeli’

Sporting maçının takımda yarattığı olumsuz havanın kısa sürede dağılacağına inandığını belirten Çebi, “Artık önceliğimiz Süper Lig. Yarınki derbide her şeyimizi ortaya koyup zirvedeki yerimizi korumayı hedefliyoruz. Herkes şampiyonluğu düşünmeli” yorumunda bulundu.   

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Beşiktaş’tan Taylan Bulut Hakkında Açıklama Geldi

Beşiktaş, ayrılacağı söylenen Taylan Bulut ile ilgili resmi bir açıklama yayımladı.

Anadolu Efes’in Yeni Başantrenörü Pablo Laso Açıklandı

Anadolu Efes, Igor Kokoskov ile yollarını ayırarak İspanyol teknik direktör Pablo Laso ile yeni bir anlaşma imzaladı.

Spartak Moskova Gedson Fernandes İçin 45 Milyon Euro İstedi

Beşiktaş'tan Spartak Moskova'ya transfer olan Portekizli futbolcu, Galatasaray ile görüşmelerde bulunarak Süper Lig'e geri dönme fırsatını değerlendirebilir.

Bakan Ersoy’dan TBMM’de 2026 Bütçesi Açıklamaları

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Bolu Kartalkaya'daki otel yangınına dair soruşturma izni verilmediği iddialarının asılsız olduğunu açıkladı.

Özgür Özel İlke Tanığının İfadelerini Geri Çektiğini Açıkladı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, tutuklu Ekrem İmamoğlu'na dair İBB soruşturmasında gizli tanık 'İlke'nin ifadelerini geri çektiğini bildirdi.