Beşiktaşlılar 10 dakikada 8 bin bilet aldı

Şampiyonluk yolunda Fenerbahçe ile yarışan Beşiktaş'ın taraftarları, Akhisar Belediyespor ile 23 Nisan'da oynanacak mücadelenin biletlerini 10 dakikada bitirdi.

Passolig'den alınan bilgilere göre Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda Beşiktaş taraftarı için ayrılan Gediz Kale arkasında bulunan 3 bin 593 ve Maraton Tribün'de bulunan 5 bin 4 biletin tükendiği bildirildi.

Passolig tarafından saat 14.00'te satışına başlanan biletlerin 10 dakika içerisinde tamamen tükendiği bildirildi. Öte yandan Akhisarspor taraftarı için ayrılan Kapalı ve VIP tribünleri tükenirken, Spil Kale arkasında boşluklar bulunduğu belirtildi.

Karşılaşmanın bilet fiyatları ise şöyle:

Misafir Takım Gediz Kale Arkası: 70 TL
Maraton Misafir Takım: 100 TL
Ev Sahibi Spil Kale Arkası: 70 TL
E Sahibi Kapalı Tribün: 105 TL

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.