Bolu Geçişinde TEM Otoyolu 7 Saat Kapalı Kaldı

BOLU GEÇİŞİNDE TRAFİK TAMAMEN DURDU

TEM Otoyolu’nun önemli noktalarından biri olan Bolu geçişinde öğle saatlerinde yoğun trafik yaşandı. Bölgede süregelen kar yağışı ve meydana gelen buzlanma, ağır tonajlı araçların rampalarda ilerlemesini zorlaştırdı. Kontrolden çıkan tırların makaslaması sonucunda otoyolun hem Ankara hem de İstanbul yönü trafiğe kapandı.

KAZA SONRASI TRAFİK AKIŞI KESİLDİ

Kayan araçların yol boyunca gelişen durumu, trafik akışını tamamen durdurdu. Otoyolda uzun araç kuyrukları meydana gelirken, sürücüler zor anlar yaşadı. Bu olumsuz hava koşulları nedeniyle yolculuk yapmak isteyenler için geçişler büyük bir zorluk halini aldı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

TBMM’de Cinsel İstismar Davası Ertelendi

Ankara'da görülen cinsel istismar davasında mahkeme, tutuklu dört sanığın tutukluluğunu sürdürürken, tutuksuz sanığın adli kontrolünü sonlandırdı. Duruşma 9 Şubat'ta.

MKK 2025 Menkul Kıymet Değerini Açıkladı

2025'te MKK'nın menkul kıymet değeri 28,96 trilyon lira ile rekor seviyeye yükseldi. Yatırımcı sayısı ise 37,94 milyona erişti.

İsrail Ordusuna Ait Helikopter Batı Şeria’da Düştü

Batı Şeria'da, arızalı bir İsrail helikopteri, başka bir helikopterle taşınırken halatın kopmasıyla yere çakıldı.

Yapay Zeka ile Korunan Meslek Grupları: Uzmanlar Açıklıyor

Uzmanlar, yapay zeka teknolojilerinin birçok sektörde işleri değiştirdiğini, ancak insan odaklı bazı mesleklerin uzun vadede güvende kalacağını belirtiyor.

M.O’nun Polise Gösterdiği Kimlik Şaşırttı

İzmir'de düzenlenen bir asayiş uygulamasında, sahte polis kimliğiyle yakalanan kişinin firari hükümlü olduğu ve 128 suç dosyasından arandığı belirlendi.