Bombalı ihbar nedeniyle Hindistan uçağı Erzurum’a zorunlu iniş yaptı

BOMBA İHBARI NEDENİYLE HİNDİSTAN UÇAĞI ERZURUM’A ACİL İNİŞ YAPTI
Hindistan’dan Almanya’nın Münih kentine gitmekte olan Vistara Hava Yolları’na ait yolcu uçağı, bomba ihbarı nedeniyle acil iniş yapmak üzere Erzurum’a yönlendirildi. Söz konusu uçak, Mumbai-Münih seferini yaparken aldığı ihbar sonrasında Türkiye’nin Doğu Anadolu bölgesinde bulunan Erzurum Havalimanı’na zorunlu iniş gerçekleştirdi.

ERZURUM VALİSİ’NDEN AÇIKLAMA: HAVA SAHASI UÇUŞA KAPATILDI
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, olayla ilgili olarak CNN TÜRK’te canlı yayına bağlanarak halkı bilgilendirdi. Vali Çiftçi, durumu kontrol altına almak amacıyla Erzurum hava sahasının uçuşlara kapatıldığını belirtti. Ayrıca, İçişleri Bakanlığı ile gerekli koordinasyonun sağlandığını ve gelişmelerin yakından takip edildiğini ifade etti.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.