Borç erteleme karşılığı Ruslara Kıbrıs’ta liman

Rusya lideri Vladimir Putin, Kıbrıs’ta Ruslara üs konusunda AB ile Moskova arasında sıkışan Rum lider Nikos Anastasiadis’i, “2.5 milyar Euro borç erteleme ve faiz düşürme” karşılığında deniz limanlarını açma konusunda ikna etti.

Anastasiadis, İngiltere’nin ‘Moskova’ya hava üssü veremezsin’ diye sert tepki gösterdiği Moskova ziyaretinde, Rusya ile 11 anlaşma imzaladı. Rum lider Rusya’ya Kıbrıs’ta hava üssü vermedi, ancak doğu Akdeniz’de stratejik öneme sahip deniz limanlarının tümünü Rus savaş gemilerine açtı. Ziyaret öncesinde Rusya, Kıbrıs Rum yönetimine 2011 yılında verdiği 2.5 milyar Euro’luk kredinin vadesini 2021 yılına kadar uzattı.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.