Dikkat! Saatler bugün bir saat ileri alındı!

Güneş ışığından daha fazla faydalanmak amacıyla saatler bugün bir saat ileri alındı.

Bugün saat 03.00’ten itibaren saatlerin ileri alınmasıyla başlayan yaz saati uygulaması 25 Ekim 2015 Pazar günü saat 04.00’te sona erecek.

Saatler bu tarihte bir saat geri alınarak kış saatine geçilecek. Bakanlar Kurulu, saatlerin ileri alınmasını 9 Mart 2015 tarihinde kararlaştırdı.

Kış saati uygulamasına ekim ayında geçilmiş ve 26 Ekim 2014 günü saatler 1 saat geri alınmıştı. Türkiye saat değişimini Avrupa Birliği’ndeki saat düzenlemesiyle aynı anda yapıyor. Böylece özellikle havayolu uçuşlarında yolcular saat karmaşası yaşamıyor.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Kadir İnanır Yeniden Hastaneye Kaldırıldı

Kadir İnanır, sağlık problemleri nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Usta oyuncunun yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği ve hayranlarını endişelendirdiği bildirildi.

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.