Bursa’da Çocuklarını Öldüren Babanın Davası Başladı

Bursa’da çocuklarını bıçaklayarak ve oğlu Muhammet Ali’yi boğarak öldüren Murat Kılıç’ın yargılanmasına başlandı. İddialara göre, Kılıç olay sonrası polise teslim olmuştu. Olay, Nilüfer ilçesindeki bir apartmanın bodrum katında gerçekleşti. Geçimini evlerde yaptığı boyacılıkla sağlayan Murat Kılıç, iki kızını bıçaklayarak, 3 yaşındaki oğlunu ise boğarak hayatına son verdi. Kılıç, hemen ardından güvenlik güçlerine giderek suçu itiraf etti. Polis ekibi olay yerinde yaptığı incelemede 3 çocuğun cansız bedenini buldu. Olay sonrası yapılan otopside Kılıç’ın kızlarının bedeninde yaklaşık 20 bıçak yarası tespit edildi.

KAFAM ATTI

Nöbetçi mahkemede verdiği bilgide olay gününü babasının evinde geçirdiğini belirten Kılıç, “Sabah işe gitmek için uyandım. Sigara almak üzere markete gittim. Bu sırada eşimin çocuklarımı zorla alıp kaçırdığına yönelik şikayetini öğrendim. Kafam attı, işe gitmeme karar verdim.” şeklinde ifade verdi. Kılıç, “Ne yaptığımı bilmediğimi” iddia ederek, “Yengem beni aradığında olanların farkına vardım. Üzerimin kan içinde olduğunu gördüm.” dedi. Olay sonrası giyimini değiştirdiğini ve notlar yazdığını hatırladığını belirten Kılıç, “Üç kez canıma kıymak istedim, başaramadım. Çok pişmanım. Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmayı talep ediyorum.” ifadesini kullandı.

PSİKOLOJİK DURUMU DEĞERLENDİRİLDİ

Kılıç’ın çocuklarını öldürdüğü yerleri yazdığı notlarının yanı sıra, “Benim hiç psikolojik problemim yoktu. İftira atarak psikolojimi bozdular” yazılı notlar da bulundu. Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi tarafından düzenlenen raporda, Kılıç’ın akıl hastalığının bulunmadığı ve bu eylemleri gerçekleştirme noktasında cezai sorumluluğunun tam olduğu belirtildi. Kılıç, “Altsoydan birine ve savunmasız durumdaki bir çocuğa karşı kasten öldürme” suçlamasıyla 3 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla yargılanmakta olup, duruşmaya Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katılım sağladı.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.