Cansever’e Uygun Donör Bulundu Açıklaması Yapıldı

Almanya’da yaşayan sanatçı Cansever, birkaç ay önce lösemi teşhisi aldığını duyurmuştu. Şarkıcının sosyal medya paylaşımlarından, sağlık durumu hakkında bilgi verdiği görülüyor. Almanya’da devam eden lösemi tedavisinde önemli bir aşamaya geçtiği öğrenilen Cansever, bu süreçte kendisine uygun bir donör bulunduğunu açıkladı.

KONUYLA İLGİLİ GÜNCEL BİLGİLER

19 Mart’ta hastaneye yatırılacağını belirten Cansever, 29 Mart’ta ilik nakli ameliyatı olacağını hayranlarına iletti. Sevenlerinden dua isteyen sanatçı, sosyal medya aracılığıyla yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: “Canlarım, donör bulundu. Allah’ın izniyle 19 Mart’ta hastaneye yatacağım. 29 Mart’ta ilik nakli yapılacak. Siz sadece dua edin. Her şey güzel geçsin. Allah’ın adıyla, sizin dualarınızla bunu da atlatacağım.”

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.