Cem Garipoğlu’nun Mezarı Güvenlik Bariyerleriyle Korundu

Münevver Karabulut’un Katili Cem Garipoğlu’nun Mezarı Açılacak
Bahçeşehir’de Münevver Karabulut’u öldüren Cem Garipoğlu’nun 10 Ekim 2014’te ölü bulunduğu hücre, yıllar sonra yeniden gündeme geldi. Karabulut ailesinin avukatları, Garipoğlu’nun mezarının açılması için ‘Fethi Kabir İşlemi’ talebinde bulundu. Talep, Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kabul edildi ve Garipoğlu’nun mezarı yarın saat 11.00’da açılacak. Ancak bu işlem öncesinde polis, mezarlık çevresinde geniş güvenlik önlemleri alarak tedbirleri artırdı.

Garipoğlu’nun Geçmişi ve Ölümü
Münevver Karabulut, 3 Mart 2009 tarihinde Bahçeşehir’de Cem Garipoğlu tarafından öldürülmüştü. Garipoğlu, olayın ardından kaçmış ancak uzun bir süre sonra tutuklanmıştı. 10 Ekim 2014’te cezaevinde ölü bulunmasıyla ise yeni bir dönem başlamıştı. Garipoğlu’nun ölümüyle ilgili ortaya atılan iddialar sonrasında, Karabulut ailesi avukatları, Garipoğlu’nun mezarının açılması için adımlar atmıştı. Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kabul edilen ‘Fethi Kabir İşlemi’ talebi doğrultusunda, Garipoğlu’nun mezarının açılmasına karar verildi.

Güvenlik Önlemleri Arttırıldı
Cem Garipoğlu’nun mezarının bulunduğu Karacaahmet Mezarlığı’nda polis ekipleri, yarın gerçekleşecek olan mezar açma işlemi öncesinde güvenlik amacıyla demir bariyerlerle geniş güvenlik önlemleri aldı. Bu tedbirler, etkinlik sırasında olası olayları engellemek ve herhangi bir olumsuz duruma karşı hazırlıklı olmak amacıyla alındı.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.