Cemal Öztürk Hayatını Kaybetti: Giresun’un Dava Adamı

Cemal Öztürk, hayata veda etti

ÖZTÜRK’ÜN CENAZESİ TOPRAĞA VERİLECEK

AK Parti’nin 26 ve 27. dönem Giresun milletvekili Cemal Öztürk, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Öztürk’ün cenazesi, salı günü öğle namazının ardından Giresun’un Çanakçı ilçesine bağlı Akköy köyünde defnedilecek. Vefatının ardından bir açıklama yapan AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, “26. ve 27. dönem Giresun Milletvekilimiz, dava ve gönül adamı, kıymetli büyüğümüz Cemal Öztürk’ün Hakk’ın rahmetine kavuştuğunu derin bir üzüntüyle paylaşıyorum.” şeklinde konuştu.

ÖZTÜRK’ÜN GÖREVLERİ VE KATKILARI

Milletvekilliği öncesinde Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak görev yapan Cemal Öztürk, Çaykur’da Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu üyeliği gibi önemli görevlerde de bulunmuş, ayrıca Fiskobirlik’te Genel Müdürlük ve Yönetim Kurulu üyeliği yapmıştır. AK Parti’den 26 ve 27. dönemde Giresun milletvekili olarak seçilen Öztürk, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu ile Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi (KEİPA) Komisyonu’nda da görev almıştır.

BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI YAYIMLANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya aracılığıyla başsağlığı mesajı paylaştı. Erdoğan, “26’ncı ve 27’nci Dönem Giresun Milletvekilimiz, yol ve dava arkadaşımız Cemal Öztürk’ün vefat ettiğini üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah’tan rahmet diliyor; ailesine sabrıcemil, sevenlerine, Giresunlu kardeşlerime ve AK Parti’mize başsağlığı niyaz ediyorum.” ifadelerini kullandı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş da yaşamını yitiren Öztürk için taziye mesajı yayımladı ve “26’ncı ve 27’nci dönem AK Parti Giresun Milletvekili, değerli dava arkadaşımız Cemal Öztürk’ün vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabır diliyorum. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.” şeklinde ifade etti.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Kadir İnanır Yeniden Hastaneye Kaldırıldı

Kadir İnanır, sağlık problemleri nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Usta oyuncunun yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği ve hayranlarını endişelendirdiği bildirildi.

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.