CHP karıştı! İhraç istemi kavga çıkardı

Habertürk'ün haberine göre CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, ‘seçimlerde çalışmamakla ve partiye ihanetle’ suçladığı CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi Volkan Canalioğlu’nun partiden ihracını istedi. Canalioğlu’na, CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu sahip çıktı. Bekaroğlu, “Volkan Bey bizim çok değerli bir arkadaşımızdır, üyemizdir. Disiplin suçu işlediğine dair bir bilgiye şu ana kadar sahip olmadım” dedi.

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen’in tutumunu eleştiren Bekaroğlu, iddialara göre şunları söyledi: “Ne yapacak? Volkan Bey’i partiden ihraç mı edecek? Volkan Bey’in partiden ihraç edilmesiyle ilgili Ankara’ya ulaşan bir bilgi yok. Partiden ihraç için ‘Seçim çalışması yapmadı’ gibi bir gerekçe öne sürülemez. Disiplin suçu gerektirebilecek durumlar tüzükte belirlenmiştir. Böyle bir suç işlediğini bilmiyorum, bize ulaşan bir bilgi de olmadı. Volkan Bey halen PM üyesi olan, bir dönem genel başkan yardımcılığı da yapmış değerli bir arkadaşımızdır. Haluk Pekşen valiyle kavga eder, belediye başkanıyla kavga eder, imamlarla kavga eder, basınla kavga eder, imam hatiplilerle kavga eder… Herkesle kavgayı siyaset sanıyor. Kim akıl veriyorsa yanlış veriyor. Elinden geleni ardına koymasın. Başarısızlığına kılıf aramasın.”

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Ordu’da Evinde Bulunan Kişinin Ölümü İnceleniyor

Ünye'de yaşayan bir kişi, annesiyle birlikte bulunduğu evde hayatını kaybetti. Olayın detaylarıyla ilgili investigation başlatıldı.

AFAD Ekipleri Kadına Paletli Araçla Ulaştı

Gaziantep’teki bir köyde hastalanan kadın, olumsuz hava koşullarında paletli kar aracıyla ulaştırıldı. Sağlık ekipleri, kadını ambulansla hastaneye sevk etti.

Uşak’ta Cipin Çarptığı Yaya Hayatını Kaybetti

Uşak’ta bir cipin çarptığı 66 yaşındaki yaya, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Samsun’da Yasak Aşk Cinayeti: Gamze S. Tutuklandı

Samsun'da bir kadın, yasak aşk yaşadığı sevgilisini araçta çıkan bir kargaşada boğazını keserek öldürdü ve ardından suçunu itiraf ederek polise gitti.

Gaziantep’te Aydınlatma Direğine Çarpan Otomobil Takla Attı

Hatay'da otomobilin aydınlatma direğine çarpması sonucu meydana gelen kazada, anne ve baba yaralanırken 1 yaşındaki bebek yaşamını yitirdi.