CHP’li vekilden Hacıosmanoğlu’na sert sözler

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, İbrahim Hacıosmanoğlu'nun kadınlarla ilgili sözlerine sert tepki gösterdi. Nazlıaka, "Sanırım onun adamlıktan anladığı sadece tehdit ve aşağılama… Yesinler onun adamlığını. Kendisi bir kadın gibi yaşayacak ne erdeme ne de onura sahip. Kadınların tırnağı bile olamaz" dedi.

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, İbrahim Hacıosmanoğlu'nun kadınlarla ilgili sözlerine tepki gösterdi. Türk kadın ve erkeğinin Kurtuluş Savaşını omuz omuza birlikte kazandığını, Cumhuriyeti birlikte kurduğunu vurgulayan Nazlıaka, "Bu zat, kadını eşit görmeyen zihniyetin ete kemiğe bürünmüş halidir. Öleceksek adam gibi ölelim, kadın gibi yaşamayacağız, diyor. Sanki Türkiye'de kadınların yaşam hakkı varmış gibi!

Aşağıladığı, yürekli kadınlara kurban olsun . Karadeniz insanı, Trabzon Spor Başkanı gibi zavallı bir erkek olacağına Havva Ana gibi yürekli bir kadın olmayı tercih eder. Keşke bir kadın gibi mert olmayı bilse. Bu Ortaçağ zihniyeti sporu siyasete malzeme eden birilerini putlaştıran zat, acaba adamlıktan ne anlıyor" diye sordu.

Nazlıaka, sorusuna yine kendisini yanıt verdi:

"Sanırım onun adamlıktan anladığı sadece tehdit ve aşağılama… Yesinler onun adamlığını. Kendisi bir kadın gibi yaşayacak ne erdeme ne de onura sahip. Kadınların tırnağı bile olamaz. Kadına yönelik şiddet bu karanlık kafalar nedeniyle artıyor. Ben kendisinin eşine de dostluk ve dayanışmayla selamlıyorum. Onu da tüm kadınlardan özür dilemeye davet ediyorum.

Bu ülkeyi zafere ve bağımsızlığa götüren yolda en önemli mücadeleyi veren Nene Hatunları, Kara Fatmaları, bu önemli günde bir kez daha minnet ve saygıyla anıyor; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanını da bu konuda tepki göstermeye davet ediyorum."

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.