Chp Seçmenleri Mansur Yavaş’ı Destekliyor

ERKEN SEÇİM POLEMİKLERİ VE CUMHURBAŞKANI YARIŞI

Erken seçim tartışmalarının yaşandığı muhalefette cumhurbaşkanı adaylığı konusu gündemdeki yerini koruyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP’nin tek adayı olarak algılansa da, son gelişmeler nedeniyle parti tabanında puan kaybetmiş gibi görünüyor. Gazeteci Aytunç Erkin, ekonomi ve siyasete dair görüşleriyle bilinen GENAR Araştırma’nın Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Aktaş ile gerçekleştirdiği sohbetin ardından, “İmamoğlu’nun çabasına rağmen, Yavaş neden önde?” sorusunu gündeme getirdi.

SURVEY RESULTS: YAVAŞ VE İMAMOĞLU’NUN OY ORANLARI

Aktaş’ın sunduğu veriler ışığında, CHP tabanının Cumhurbaşkanı adayı olarak tercihi Yavaş için yüzde 36.7, İmamoğlu için ise yüzde 27 olarak tespit edildi. Yavaş, CHP’nin daha çok benimsediği bir aday olarak öne çıkıyor. İmamoğlu, AK Parti ile sıkça polemiğe giren bir figür olarak tanınırken, Yavaş ise daha az tartışmanın merkezinde yer alıyor. Bu durum, Yavaş’ın Ankara’da aldığı oy oranlarının İmamoğlu’nun rakamlarına göre daha yüksek olmasının sebeplerini oluşturuyor. Yavaş’ın daha az gündemde kalması, onun başarıyla yürüttüğü iletişim tarzından kaynaklanıyor ve bu durum, siyasal iletişimin ders konularından biri olması gerektiği düşünülüyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.