Çin’de tıklanma rekoru kıran Türk videosu

Türkiye'de polisin gözü önünde spor arabaları ile drift yapan iki kişinin videosu Çin'de tıklama rekoru kırdı. Videonun yayınlandığı ilk günde milyonlarca kez tıklandığı belirtiliyor.

Çin medyasında yer alan görüntülü haber, iki spor arabasının polisin gözleri önünde drift şovu ve kaçışı başlığı altında verildi. Görüntü hakkında herhangi bir bilginin yer almadığı haber yayınlandığı ilk günün yarısında 4 milyondan fazla kişi tarafından seyredildi.

Çin mikroblog sitelerinde de paylaşılan video ile yapılan yorumlarda, "çok başarılı", "çılgınca" gibi olumlu ifadeler kullanırken, bazı kullanıcılar ise "bu tarz eylemlerde bulunan şahıslar tutuklanıp hapse atılmalı" şeklinde dikkat çeken yazılar yazdı.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.