Çocukların “150 lira” kavgasına aile büyükleri dahil oldu: 2 yaralı

KAVGA ÇIKAN İKİ ÇOCUKTAN BİRİNİN AĞABEYLERİ SILAHLA YARALADI

Saat 21.00 sularında Umut Mahallesi 3820/1 Sokak’ta meydana gelen olayda, 14 yaşındaki iki çocuk arasında 150 lira borç yüzünden kavga başladı. Çocukların ağabeyleri Ş.G. (20), F.K. (25) ve R.Y. (30) da kavgaya dahil oldu ve durum silahlı bir çatışmaya dönüştü. Ş.G. elindeki tabancayla F.K. ve R.Y.’ye ateş açtı. Mermilerden biri F.K.’nın karnına diğeri ise R.Y.’nin bacağına isabet etti. Ş.G. ise olay yerinden suç aletiyle birlikte kayıplara karıştı.

YARALILAR AMBULANS İLE HASTANEYE KALDIRILDI

Olayın duyulmasının ardından sağlık ekipleri olay yerine gelerek yaralanan F.K. ve R.Y.’yi ambulansla Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü. F.K. ve R.Y.’nin sağlık durumlarıyla ilgili henüz detaylı bir bilgi verilmedi ancak yaşadıkları yaralanmaların ciddiyetinin olduğu belirtildi.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.