Cübbeli’ye şok! FETÖ’den aranıyor!

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün avukatı Fatih Oğuz Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması soruşturması kapsamında aranıyor. Oğuz, eski Isparta Valisi Memduh Oğuz'un oğlu.

Karagümrük Çetesi soruşturmasından 2011 yılında tutuklanan 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü'yü o dönem savunan avukatı Fatih Oğuz'un FETÖ'cü olduğu ortaya çıktı.

FETÖ'den tutuklanan eski Isparta Valisi Memduh Oğuz'un oğlu olan avukat Fatih Oğuz yurtdışına kaçtı. FETÖ'nün kendisine kumpas kurduğu soruşturma kapsamında savcılığa ifade veren Ahmet Mahmut Ünlü, Oğuz'un telefonuna ByLock uygulamasını, 15 Temmuz'un kilit ismi Adil Öksüz'ün, "Benimle görüşeceksen bu program üzerinden görüşelim" diyerek yüklediğini Oğuz'un kendisine anlattığını belirtti.
Habertürk'ten Hayati Arıgan'ın aktardığına göre Ünlü ayrıca, daha sonra Adil Öksüz olduğunu öğrendiği kişinin kendisini cezaevinde ziyarete geldiğini de ifadesinde anlattı.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.