Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hollanda’ya Gidiyor

AVRUPA-ATLANTİK TEHDİTLERİ VE RİSKLERİ ELE ALINIYOR

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, yaptığı açıklamada zirvede Avrupa-Atlantik bölgesine yönelik tehditler ve risklerin stratejik bir düzeyde ele alınacağını ifade ediyor. Zirvenin ana gündem maddesi ise, müttefik ülkelerin savunma harcamalarının mevcut güvenlik koşullarına uygun şekilde artırılmasına yönelik yeni bir “Savunma Yatırım Taahhüdü” olacağı şeklinde belirtildi.

İKİLİ GÖRÜŞMELER ÖNGÖRÜLÜYOR

Zirve süresince NATO’nun belirlediği temel tehditlere karşı caydırıcılık ve savunma alanındaki çalışmaların değerlendirilmesi de gündemde yer alıyor. Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bazı devlet ve hükümet başkanlarıyla ikili görüşmeler gerçekleştirmesinin planlandığını kaydediyor.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.