Deniz Yatırım: BIMAS için 661,00 TL hedef fiyat!

DENİZ YATIRIM’RAN BİMAS-BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR İÇİN HİSSE TAVSİYESİ

Deniz Yatırım, BIMAS-BİM Birleşik Mağazalar için hedef fiyatını 661,00 TL olarak belirlerken, tavsiyesini “al” olarak korudu. Şirketin raporunda, perakende sektöründe yaşanan gelişmeler ve şirketlerin performansları detaylı bir şekilde incelendi. Yapılan analizler sonucunda, BİM Birleşik Mağazalar için öngörülen hedef fiyat ve tavsiye açıklandı.

RAPORDAKİ DETAYLAR VE TAVSİYELER

Deniz Yatırım raporunda, BIMAS-BİM Birleşik Mağazalar’ın geleceğine dair analizler paylaştı. Raporda belirtilen sebepler arasında, perakende sektöründe yaşanan fiyat artışlarının yavaşlayacak olsa da devam edeceği, mağaza trafiğinin nispeten stabil kalması, öz markalı ürünlere olan talep ve online alışveriş kanallarına olan ilginin devam etmesi yer alıyor. Bu sebepler doğrultusunda, perakende sektörü şirketlerine yatırım yaparken seçici olmanın önemine vurgu yapıldı. Ayrıca, BİM Birleşik Mağazalar için belirlenen 12 aylık hedef fiyatın 661,00 TL olduğu ve “al” tavsiyesinin devam ettiği ifade edildi. Aynı raporda Migros Ticaret için de hedef fiyat ve tavsiye güncellendi ve Şok Marketler için revize edildiği belirtildi.

PERAKENDE SEKTÖRÜNDEKİ GELİŞMELER VE BEKLENTİLER

Raporda, perakende sektöründeki gelişmeler ve beklentiler detaylı bir şekilde ele alındı. TÜİK Tüketici Fiyat Endeksi’ndeki artışlar, gıda enflasyonu ve perakende marketlerdeki işlem verileri incelendi. Analizler sonucunda, perakende sektöründe yaşanan değişimlerin yatırım hedefleri ve öneriler üzerinde etkili olabileceği vurgulandı. Ayrıca, Migros ve Şok Marketler’in yıl sonu beklentilerinde yapılan güncellemelerin hisse fiyatları üzerindeki olası etkilerine de dikkat çekildi.

PERAKENDE SEKTÖRÜNÜN GELECEĞİNE DAİR ÖNGÖRÜLER

Son olarak, Deniz Yatırım’ın perakende sektörüne dair öngörülerine değinildi. Raporda belirtilen öngörüler arasında, büyük perakende mağazalarının rekabetçi fiyatlar ve indirim politikalarıyla öne çıkmaya devam edeceği, BİM Birleşik Mağazalar’ın ölçek gücüyle, Migros’un ise rekabetçi yapısıyla dikkat çekeceği ifade edildi. Yapılan analizler ve öngörüler doğrultusunda, yatırımcılara seçici olmaları önerildi.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.