Dışişleri Bakanı Fidan, Suudi Bakan ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan Al Suud ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

GAZZE’DE ATEŞKES GÖRÜŞMESİ

Dışişleri Bakanlığı’ndan elde edilen bilgilere göre, bu görüşmede Gazze’deki mevcut durum değerlendirildi ve ateşkes sağlanması için yürütülen çabalar üzerinde duruldu. Ayrıca, önümüzdeki süreçte Filistin konusundaki toplantılar ile 21-22 Haziran tarihlerinde İstanbul’da yapılacak İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 51. Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı’nın hazırlıkları da görüşüldü.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Ticaret Bakanlığı Paslanmaz Çelikte Anti-Damping Oranlarını Açıkladı

Ticaret Bakanlığı, paslanmaz çelikte ülkelere göre yüzde 12'ye kadar anti-damping uygulanacağını duyurdu. Bu karar, başlatılan anti-damping soruşturmasının ilk sonucunu oluşturuyor.

Rojin Kabaiş Soruşturmasında Telefon İncelemesi Tamamlandı

Van'da Rojin Kabaiş'in ölümüyle ilgili soruşturma devam ediyor. Kabaiş'in telefonuna ilişkin şifre, kırılamadığı için İspanya'ya gönderildi.

Kenan Yıldız İtalya’da En Değerli Oyuncu Seçildi

Juventus'ta oynayan Kenan Yıldız, kasım ayında gösterdiği performansla takımın en iyi oyuncusu ödülünü kazandı.

TCMB Toplam Rezervleri 190,8 Milyar Doları Aştı

Merkez Bankası'nın rezervleri, son bir haftada 4.366 milyar dolar artış gösterdi. Bu olumlu gelişme, piyasada dikkat çekti.

Bursaspor Yeniden Tırmanışta Zirveyi Zorluyor

Bursaspor, Süper Lig şampiyonu unvanıyla uzun bir aradan sonra 2. Lig Kırmızı Grup'ta başarılı bir performans sergileyerek liderlik koltuğuna oturdu.