KUR’AN KURSU ÖĞRENCİSİ KAYBOLDU
Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta öğle saatlerinde, Kur’an kursuna giden Narin Güran isimli bir öğrenci evine dönmedi. Ailesi kendisiyle iletişime geçemediğinde endişelenerek arama çalışmalarına başladı. Ancak aile ve köylülerin araması sonuç vermediği için 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulunuldu. Jandarma, AFAD, sağlık ekipleri ve kurtarma köpekleri bölgeye sevk edildi.
GENİŞ KATILIMLI ARAMA ÇALIŞMALARI
112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbarın ardından bölgeye jandarma, AFAD, sağlık ekipleri ve koku alma köpekleri gönderildi. Jandarma Arama Kurtarma Timi, AFAD ekipleri, Su Altı Arama ekipleri ve 200 jandarma personeli geniş çaplı arama çalışmalarına katılarak havadan ve karadan arama yapmaktadır.
TERLİK BULUNDU
Gece saatlerinde yol kenarında yapılan arama çalışmalarında, Narin Güran’a ait olduğu düşünülen bir çocuk terliği bulundu. Terlik, Güran ailesine gösterildi ve incelenmek üzere jandarma ekipleri tarafından laboratuvara götürüldü. Aile, terliğin kızları Narin’e ait olduğunu teyit etti. Bu bulgu, arama çalışmalarının yoğunlaştırılmasına neden oldu.