Doruk Ugan Açıklama Yaptı: Doğru Değil

SABRİ UGAN’DAN KANSER TEDAVİSİ AÇIKLAMASI

Tecrübeli spor spikeri ve moderatör olan Sabri Ugan, geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 3 aydır kanser tedavisi gördüğünü açıkladı. Ugan, “Moralim yüksek, hayata sıkı sıkı tutunuyorum” ifadelerini kullandı.

Sabri Ugan’ın oğlu Doruk Ugan, babasının hayatını kaybettiğine dair ortaya çıkan iddiaları yalanladı. Doruk Ugan, sosyal medyadaki paylaşımında “Babamın vefat ettiğine dair yapılan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Bu yapılan, hastanede bekleyen ailesine ve yoğun bakımda mücadele eden babama karşı ayıptır. Lütfen benim dışımda yapılan hiçbir açıklamaya itibar etmeyin. Saygılarımla.” şeklinde ifadeler kullandı.

BABASININ MÜCADELESİ DEVAM EDİYOR

Doruk Ugan, babasının sağlık durumu ile ilgili daha önce de bir açıklama yapmıştı. Ugan, “Babama anılarını yazan, onu sevdiğini söyleyen, geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ederim. Babam, sesinin hafızanızda yer etmiş olmasından, çocukluğunuzda ya da gençliğinizin bir yerinde size eşlik etmiş olmaktan büyük mutluluk duyuyor.” dedi. Ayrıca, “Geçtiğimiz günleri, ona gelen mesajları okuyarak geçirdim. Her birini gözleri dolarak, tebessümle dinledi. Şimdi arayıp hâlini soranlar için: Babamın mücadelesi yoğun bakımda devam ediyor. Dualarınızı eksik etmeyin. Sizi çok seviyor.” şeklinde ekledi.

SPİKERİN SAĞLIK DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

62 yaşındaki spikerin, beyin damarlarındaki tıkanıklık sebebiyle tedavi gördüğü hastanede entübe edildiği öğrenildi.

SABRİ UGAN KİMDİR?

24 Mayıs 1963 Sakarya doğumlu olan Sabri Ugan, Türkiye’nin tanınmış spor spikeri, seslendirmen, yazar ve medya sunucusudur. 1991 yılında spor müdürlüğü görevine başladı. Çeşitli platformlarda spikerlik ve sunuculuk yaptı. Özellikle Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig maçlarındaki anlatımıyla sporseverlerin hafızasında önemli bir yer edindi. 2019 yılında “Yılın Spor Programı” ödülüne layık görüldü. “Arda Turan: Aslan Yürekli Kaptan” adlı biyografi kitabıyla edebiyat alanında da adını duyurdu.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Trafik İhlallerine Cezalar Yükseliyor

Meclis'te onaylanan düzenlemeye göre, drift yapanlar için 140 bin TL, yaya yolunda skuter kullananlar için ise 5 bin TL ceza belirlendi.

Rakka ve Deyrizor’da Güvenli Dönüşler Devam Ediyor

Rakka ve Deyrizor'daki terör temizliği sonrası Suriyelilerin geri dönüşü hızlanırken, Kilis'teki Öncüpınar Gümrük Kapısı'nda gece saatlerinde yoğunluk gözlemleniyor.

Galatasaray Renato Nhaga’yı Transfer Etti

Galatasaray, Casa Pia'dan 18 yaşındaki Renato Nhaga'yı 6.5 milyon euro karşılığında transfer ettiğini duyurdu.

Cuma Günü Umman’daki ABD-İran Görüşmeleri İçin Hazırlıklar Sürüyor

Irak ve İran arasındaki diplomatik görüşmeler ertesinde, müzakerelerin Umman'da gerçekleşeceği belirtildi. Amerikan medyası, Ortadoğulu liderlerin etkisiyle müzakerelerin yeniden başlayacağını öne sürdü.

Epstein Davasında FETÖ İlişkisi Gündemi Sarsıyor

Amerika'da, Epstein soruşturmasında 3 milyondan fazla belge yayımlandı. Bu belgelerde, FETÖ elebaşı Gülen’in avukatı Weingarten’ın Epstein’ın da avukatı olduğu bilgisi dikkat çekti.