DÜZCE’DE HASTANEDE NİKAH HEYECANI
44 yaşındaki Osman Dilek ile 38 yaşındaki Filiz Çetin, 1,5 yıl önce tanışarak evlilik kararı aldı. Özel bir tarih belirlemek isteyen Dilek çifti, nikahlarını 5 Mayıs 2025 tarihinde yapma kararı aldı. Ancak damat Osman Dilek, bel fıtığı şikayeti ile Düzce Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
NİKAH HASTANE ODASINDA KIYILDI
Damat Osman Dilek, hastanede geçirdiği bir dizi operasyon nedeniyle belirlenen tarihte nikahını hastane odasında yapmak zorunda kaldı. Nikah esnasında Osman Dilek ve Filiz Çetin, “Evlenmeyi kabul ediyor musunuz?” sorusuna “evet” cevabı vererek alkışlar eşliğinde nikah cüzdanını aldı.
Damat Osman Dilek, duygularını “Bugün mutluluğa imza attık. İkinci baharımızı yaşamak için evlendik. Biz aslında bugünün tarihini bekliyorduk. Birkaç sefer şartlar gereği nikah tarihi değişti. Evde yapacaktık, düğün salonu derken en son hastanede oldu. Nasip böyleymiş diyelim. 4 ameliyat geçirdim, normalde dün de bir ameliyat olacaktım ama gerek kalmadı.” sözleriyle ifade etti.
HEYECANLI BİR AN
Gelin Filiz Çetin ise, 1,5 yıl önce tanıştıklarını belirterek, “Nikahımız anca oldu. 05.05.2025’i bekledik, o da bugün oldu. Hastanedeyiz, dışarıda yapmış olsak bu kadar heyecanlanır mıydık bilmiyorum.” şeklinde konuştu. Nikah sonrası, gelin ve damat hastane odasında dolaşarak misafirlere nikah şekeri dağıttı.
then "Add to Home Screen"