“Ehliyetsiz Alkollü Sürücü Tıra Çarptı”

KAZANIN MEYDANA GELİŞİ

Edirne’de bir otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu seyir halinde olan tıra çarptı. Kaza, D100 karayolunun eski Kırklareli kavşağında saat 21.30 sıralarında gerçekleşti. S.B. idaresindeki 22 EF 823 plakalı otomobil, Kırklareli yolundan Havsa- Edirne yoluna çıkmak isterken kontrolden çıktı. İlk olarak yol ayrımındaki refüje çarpan otomobil, ardından R.B. yönetimindeki 22 AAU 037 plakalı TIR’a çarptı.

SÜRÜCÜNÜN ALKOL DURUMU

Kaza sonrası olay yerine gelen polis ekipleri, yapılan kontrolde sürücü S.B.’nin 5.46 promil alkollü olduğunu belirledi. Ayrıca, sürücünün ehliyetine daha önce el konulduğu tespit edildi. Kazanın sonucunda demir yüklü TIR’ın dorsesi ve otomobilde maddi hasar meydana geldi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Kadir İnanır Yeniden Hastaneye Kaldırıldı

Kadir İnanır, sağlık problemleri nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Usta oyuncunun yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği ve hayranlarını endişelendirdiği bildirildi.

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.