Emine Ülker Tarhan’dan ilk açıklama geldi

Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan, seçim sonuçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Seçimlerde 26.613 oy ile yüzde 0.06 alarak beklentilerinin altında kalan Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan, 6 ay önce kurulmuş bir parti olarak seçim sürecinde sadece rakiplerle mücadele etmediklerini, algı operasyonları ve olanaksızlıklara karşı da savaştıklarını belirtti.

Tarhan, Genel Seçimi sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Tarhan, 6 ay önce kurulmuş bir parti olarak seçim sürecinde sadece rakiplerle mücadele etmediklerini, algı operasyonları ve olanaksızlıklara karşı da savaştıklarını belirtti. Tarhan, “Tüm engellemelere rağmen onurumuzla, hiçbir güce sırtımızı dayamadan ülkemiz ve çocuklarımız için cesaretle yol açmaya çalıştık. Ancak hangi nedenle olursa olsun bu sonuç hedeflediğimiz sonuç değildir. Mazeret aramıyoruz, nedenleri araştırıyoruz” dedi.

CUMHURİYET

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran İfadesini Verdi

Fenerbahçe'nin Başkanı Sadettin Saran, yürütülen uyuşturucu soruşturması çerçevesinde "şüpheli" olarak ifade vermek üzere polis merkezine davet edildi.

Japonya’nın Nükleer Silah Sahibi Olma Tartışması Derinleşiyor

Japonya'da bir hükümet yetkilisi, Başbakan Takaiçi Sanae'nin güvenlik politikaları çerçevesinde nükleer silah edinme gerekliliğini dile getirdi.

Anadolu Efes Evinde Dubai’ye Yenildi

Anadolu Efes, EuroLeague 17. haftasında evinde Dubai Basketbol'a karşı 80-76'lık bir yenilgi aldı.

Şara’dan Türkiye ve Üç Ülkeye Teşekkür Mesajı

Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara, Sezar Yaptırımları'nın kaldırılmasının ardından Suriye halkını kutlayarak, bu süreçte destek veren Türkiye, ABD, Katar ve Suudi Arabistan'a teşekkür etti.

Perakende Ticaret İdari Para Cezaları Artırıldı: Resmi Gazete’de Yayımlandı

Perakende ticaret denetimleri kapsamında kesilen cezalar, yeniden değerleme oranı olan yüzde 25,49 oranında yükseltildi.