Emre Belözoğlu: Hüngür hüngür ağladım

Fenerbahçe'nin uzun süre kaptanlığını yapan ancak geçen sezon sonunda sözleşmesi uzatılmayan ve Başakşehir'e transfer olan Emre Belözoğlu, sarı lacivertli takımın kaybettiği maçta yaşadığı gol sevinciyle olay oldu.

Mücadelede 59 dakika sahada kalan ve maçın 2-0'a gelmesiyle birlikte özellikle ikinci golde yedek kulübesinden fırlayarak gol sevinci yaşayan Emre Belözoğlu, ardından da tribünde yer alan minik oğlu Ömer'e seslenerek sevincini paylaştı.

"KİMSEYE İSPATLAMAYA İHTİYACIM YOK"
Bu sevinç bazı Fenerbahçeliler tarafından "profesyonelce" bulunurken, "F.Bahçe'ye karşı oynuyor diye takımını satmayacağının göstergesi" olduğu ifade edildi. Ancak bazı Fenerbahçeliler ise, Emre'ye tepki gösterirken bunun eski takımına saygısızlık olduğunu ifade ettiler.

Emre Belözoğlu ise sevincinin doğal olduğunu ifade ederken, "Fenerbahçeliliğimi kimseye ispatlamaya ihtiyacım yok. Geçen yıl bu sahada hüngür hüngür ağladım. Oğlumla sevincini paylaşmam doğal. İnsalar biraz vicdanlı olsun. Kötü oynasak başka tarafa çekerler, iyi oynasak başka tarafa çekerler. Kimseye yaranamazsın." dedi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Kırklareli’nde Özel Harekat Desteğiyle Uyuşturucu Operasyonu

Kırklareli'de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarına özel harekat ekipleri de katıldı. Operasyonların detayları ve etkileri henüz açıklanmadı.

Safranbolu’nun Tarihi Konağına Ödül Töreni Düzenlendi

Safranbolu'da restore edilen Rauf Beyler Evi, 'Sürdürülebilir Koruma' ödülünü kazandı. Bu ödül, yapılan restorasyon uygulamasının başarısını onurlandırıyor.

Tofaş Tırla Çarpıştı: Sürücü Yaralandı

Hatay'da bir Tofaş otomobili, tırla çarpışarak ikiye bölündü; sürücü yaralandı.

Kayseri’de Atölyede Meydana Gelen Yangın Kontrol Altına Alındı

Kayseri'nin Kocasinan ilçesindeki masa sandalye atölyesinde çıkan yangın, müdahale eden ekipler tarafından kontrol altına alındı. Yangının nedeni araştırılıyor.

Edirne’de Boş Apartmanda Yangın: Çatıya Sıçradı

Edirne'de bir apartmanın çatısında yangın meydana geldi. Olay, çevrede paniğe yol açtı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.