Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır’da Gazze konulu zirve için bulunuyor. Zirve öncesinde çeşitli liderlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ile de kısa bir sohbet gerçekleştirdi. Özellikle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Meloni ile “sigara” üzerine yaptığı bu sohbet, zirvenin eğlenceli anlarından biri haline geldi.
HAVALİMANINA BERABER Mİ İNDİK
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meloni ile tokalaşmasının ardından, Meloni onun nasıl olduğunu sordu. Erdoğan’ın “İyiyim” yanıtını vermesinin ardından Meloni, “Uçaktan inerken görmüştüm sizi. Beraber mi geldik, intikal ettik havalimanına. Her şey yolunda mı?” şeklinde bir soru yöneltti.
SİGARAYI BIRAKTIRMAM LAZIM
Sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İyi görünüyorsun. Ama sigarayı bıraktırmam lazım.” ifadelerini kullandı. Meloni, “Hayır hayır” diyerek gülümseyerek uzaklaştı. Bu şekilde samimi ve neşelendirici anların ortaya çıkmasına sebep oldu.
then "Add to Home Screen"