Erdoğan’ın uçağı yakıt ikmali için oraya indi!

Şili, Peru ve Ekvator ziyareti için Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve beraberindeki heyeti taşıyan özel uçak "TUR", TSİ 03.30'da Dakar'a indi.

Atatürk Havalimanı'ndan hareket eden uçak, yakıt ikmali için Senegal'in başkenti Dakar'daki Leopold Sedar Senghor Havalimanı'na iniş yaptı. Erdoğan'ı havalimanında Türkiye'nin Dakar Büyükelçisi Nilgün Erdem Arı karşıladı. Erdoğan, Arı ile bir süre görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan ile Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker ile AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Şenol Kazancı'yı taşıyan uçak daha sonra Şili'ye hareket etti.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Beşiktaş’tan Tammy Abraham İçin Olumlu Gelişme

Çaykur Rizespor karşılaşmasında kafa darbesi geçiren Tammy Abraham'ın tomografisi temiz çıktı. Oyuncunun müşahede süreci tamamlandıktan sonra hastaneden çıkacağı bildirildi.

İstanbul’da Uyuşturucu Operasyonu: Sadettin Saran Serbest Bırakıldı

Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Koç, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın uyuşturucu operasyonu kapsamında adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Sadettin Saran hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Döviz Mevduatlarında Yukarı Yönlü Trend Başladı

Döviz cinsi mevduatlar, dört yıl aradan sonra artış göstermeye başladı. KKM uygulaması ve yüksek faiz oranları, 2025 itibarıyla yabancı para mevduatını olumlu etkiliyor.

TBMM’de Bütçe Görüşmeleri Sona Erdi

TBMM Genel Kurulu, bütçe görüşmelerini sona erdirmek amacıyla toplandı. Oturumda, siyasi parti genel başkanları da yer aldı.

Asgari Ücret Görüşmeleri İçin Üçüncü Toplantı Bekleniyor

Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun üçüncü toplantısı önümüzdeki hafta gerçekleşecek. Toplantının ardından asgari ücretin belirlenmesi bekleniyor. Çalışanlar kararı merakla bekliyor.