Ertuğrul Doğan’dan Hakem Tepkisi: “Takımı Çekmeyi Düşündük!”

DERBİ SONRASI TANSİYON YÜKSELDİ

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında gerçekleştirilen Fenerbahçe-Trabzonspor derbisinin akabinde bordo-mavili camiada gerginlik arttı. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, maç sonrasında yaptığı açıklamada hakem kararlarına büyük tepki gösterdi.

YAPILAN HAKEM HATALARI ELEŞTİRİLDİ

Doğan, iptal edilen Onuachu golüne vurgu yaparak, “Bugün takımı sahadan çekmeyi bile düşündük. Trabzonspor camiası uğraşılacak bir camia değil. Biz gerektiği yerde gerektiği şeyi yaparız. Artık boğazımıza kadar geldi!” dedi. Ayrıca hakem Ozan Ergün ve VAR hakemi Davut Dakul Çelik’in uyguladığı kararları eleştirerek, “Kimsenin kimseye bunu yapmaya hakkı yok. İptal edilen bir golümüz var. Akla, mantığa sığmıyor. Gözümüzün içine baka baka bunu yapmaya kimsenin hakkı yok. Bu olmaz, bunu yaptırmayacağız” ifadelerini kullandı.

KULÜPLER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI TARTIŞILIYOR

Ertuğrul Doğan, maç sonrası Kulüpler Birliği Başkanlığı görevinden ayrılmayı düşündüğünü de belirtti: “İstifa etmeyi düşündüm ama oradaki başkanlarımıza haksızlık olur. Bu mücadeleyi tüm kulüplerle, özellikle Anadolu takımlarıyla çok daha sert vereceğiz.” Doğan, federasyonla görüşmelerin olacağını ve hakem kararlarının derinlemesine incelenmesi gerektiğini ifade etti. “Bu MHK ile olmayacağını açıkça söylüyorum. Geçen sezon da dile getirdik, bugün de söylüyorum. Sözlerimin arkasındayım” diyerek tepkisini sürdürdü.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.