SKOR GÖRDÜKLERİ TEPKİLER ARTIRDI
Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan derbideki olaylar, bordo-mavili taraftarların tepkisini artırdı. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, maç sonrası yaptığı açıklamada hakemlerle ilgili sert eleştirilerde bulundu. Doğan, iptal edilen Onuachu golü hakkında, “Bugün takımı sahadan çekmeyi bile düşündük. Trabzonspor camiası uğraşılacak bir camia değil. Biz gerektiği yerde gerektiği şeyi yaparız. Artık boğazımıza kadar geldi!” şeklinde konuştu.
HAKEM HATALARI GÜNDEMDEN DÜŞMÜYOR
Başkan Doğan, hakem Ozan Ergün ile VAR hakemi Davut Dakul Çelik’in verdiği kararları eleştirdi. “Kimsenin kimseye bunu yapmaya hakkı yok. İptal edilen bir golümüz var. Akla, mantığa sığmıyor. Gözümüzün içine baka baka bunu yapmaya kimsenin hakkı yok. Bu olmaz, bunu yaptırmayacağız” dedi. Bu açıklamalarıyla, hakemlerin verdiği kararların iyice sorgulanması gerektiğini vurguladı.
KULÜPLER BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI GÜNDEMDE
Ertuğrul Doğan, Kulüpler Birliği Başkanlığı görevinden çekilmeyi düşündüğünü de dile getirdi. “İstifa etmeyi düşündüm ama oradaki başkanlarımıza haksızlık olur. Bu mücadeleyi tüm kulüplerle, özellikle Anadolu takımlarıyla çok daha sert vereceğiz” ifadelerini kullandı. Ayrıca, federasyonla görüşmeler yapılacağını ve hakem kararlarının detaylı şekilde incelenmesi gerektiğini belirtti. “Bu MHK ile olmayacağını açıkça söylüyorum. Geçen sezon da dile getirdik, bugün de söylüyorum. Sözlerimin arkasındayım” şeklinde tepkisini sürdürdü.