Ertuğrul Sağlam çok üzgün: Hak etmedik

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş maçında mağlubiyeti hak etmediklerini belirterek, "Bu mücadeleyi, bu oyunu sürdürürsek kaybettiğimiz puanlardan çok daha fazlasını kazanabiliriz." dedi.

Sağlam, Beşiktaş'ı 1-0 yenildikleri maçın ardından şunları söyledi: "Bugün karşımızda geçtiğimiz sezonki oturmuş kadrosunun içine bir kaç iyi oyuncuyu eklemiş sezon başından eri iyi futbol oynayan bir takım vardı. Böyle bir takım karşısında kazanma odaklı oyun oynamak çok kolay değil, Oyuncularım gerçekten bugün iyi mücadele ettiler. Oyun anlayışları kazanacak düzeydeydi. İlk devre oyunun başında verdiğimiz bir pozisyon ikinci devre oluşan iki karambol vardı. Defansta oyuncularımızı görevini yerine getirdi. Pozisyonlarımız vardı. Aslında pozisyonları iyi değerlendirebilseydik sonuç farklı olurdu. Ben oyuncularımızın iyi mücadelesinden memnunum. Şunu sezon başından beri söylüyoruz. Maalesef biz sıfırdan bir takım yapmaya çalışıyoruz. Dolayısıyla sıkıntılarımız oluyor. Hatalarımızı azaltmaya çalışıyoruz. Bugün şunu gördük ki bu takım artık doğru bir yola girmiş. Bugün diyelim ki maç 0-0 bitti. Bir puan alacaktık. Bir puan kaybetmiş olabiliriz. Bu mücadeleyi, bu oyunu sürdürürsek kaybettiğimiz puanlardan çok daha fazlasını kazanabiliriz. Mağlubiyeti hak etmedik aslında. Mücadele açısından güzel bir karşılaşma oldu. Beşiktaş'ı da tebrik ediyorum. "

HAKEM İYİ NİYETLİYDİ

Bir gazetecinin, "Querasma'nın pozisyonu ile birlikte hakemi nasıl değerlendiriyorsunuz, ayrıca Gökhan Töre ile yaşadıklarınız nelerdi?" şeklindeki sorusu üzerine şunları dile getirdi: "Şenol Hoca orada uyandı. o pozisyon belki geçti ama sonra rahat sarı kart görebilirdi. Hakemlerle alakalı birkaç maç sıkıntı yaşadık. Skora etki edecek hatalarla karşılaştık. Bu maçta çok fazla söyleyecek bir şey yok. İyi niyetle maçı yönetti. Hataları mutlaka olmuştur."

KEŞKE OLMASAYDI

Sağlam, Gökhan Töre ile yaşananlar için, "Diğer şeyle alakalı da atmosfer gergin oluyor. Biraz dikkatli olmak gerekiyor. Bir söz, tribüne bakış bile altından kalkılamayacak sıkıntılara yol açabiliyor. Başka bir sıkıntı olmadı. Futbolda böyle şeyler olur. Keşke olmasaydı ama dikkatli olmak lazım." ifadelerini kullandı. "Özür değildi mi sizden?" sorusuna, "Yok" diye cevap verdi.

BU SENE DAHA SAKİNİM

Bir gazetecinin, "Bu sene sizi saha kenarında gergin görüyoruz" demesi üzerine Sağlam, "Bu sene aksine diğer senelere nazaran çok daha sakinim." dedi.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.