ÖLÜM HABERİ: KADIN, ESKİ EŞ TARAFINDAN VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜ
Dün sabah saatlerinde Talat Paşa Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Hasan Öz adlı şahıs, ayrı yaşadığı eşi Arife Öz’ün evine ziyarette bulundu. Arife Öz’ün, ‘Kadın Destek Uygulaması’ndan yardım istemesi üzerine durum polis ekiplerine bildirildi. Polis memurları, Arife Öz’ün evde olmadığını tespit ettikten sonra Hasan Öz ile iletişime geçerek şikayeti hakkında bilgi aldılar.
Ekip, Arife Öz’ün polis merkezine gitmek üzere olduğunu öğrenince adresten ayrıldı. Ancak Arife Öz polis merkezine ulaşmayınca ekip tekrar eve yönlendirildi. Komşuların ihbarı üzerine eve giden ekipler, Arife Öz’ü tabancayla vurulmuş ve kanlar içinde yerde buldular. Hastaneye kaldırılan Arife Öz, maalesef kurtarılamadı. Şüpheli Hasan Öz, haberin devamında gözaltına alınıp ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
ŞÜPHELİ POLİS TARAFINDAN DURDURULDU
Hasan Öz’ün, cinayetin ardından kaçmaya çalışırken polis tarafından takibe alındığı bilgisi elde edildi. Polis ekipleri, şüphelinin seyir halindeki aracını Belkaya mevkiinde durdurarak gözaltına aldı. Olayın aydınlatılması için gerekli adli işlemlere başlandı ve soruşturma devam ediyor. Arife Öz’ün vefatının ardından çiftin çocukları ise polis tarafından koruma altına alındı.
CİNAYET MAĞDURU TOPRAĞA VERİLDİ
Arife Öz’ün otopsi işlemleri tamamlandıktan sonra cenazesi Ereğli ilçesinde defnedildi. Cinayetle ilgili detaylar incelenirken, polis ekipleri Hasan Öz’ün daha önce işlediği suçlar nedeniyle de takibe alındığını belirtti. Hasan Öz’ün ifadesinde, “Onu kendi tabancamla vurdum” dediği öğrenildi. Bu acı olayla ilgili detaylar soruşturma kapsamında aydınlatılmaya çalışılıyor.