Eski G.Saraylı Melo sahada bilincini kaybetti!

Sağlık görevlileri sahaya girerek oyuncuyu tedavi etti ancak Melo ilerleyen dakikalarda bir anda yere yığıldı ve oyuna devam edemedi.

Brezilyalı futbolcunun hastaneye kaldırıldığı ve geçici hafıza kaybı yaşadığı öne sürüldü.

Melo'nun yerine oyuna Brozovic girereken Inter, mücadeleyi 1-0 kazandı. Galibiyeti getiren golü, 85'te Adem Ljajic attı.

Öte yandan Inter'li Danilo D'Ambrosio, 85. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyundan atıldı.

İtalyan ekibinde kiralık olarak oynayan Alex Telles ise ilk 11'de sahaya çıktığı mücadelede 90 dakika forma giydi.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.