Euro Dolar Karşısında Güçlü Kalıyor

KÜRESEL PİYASALARDA DOLAR DEĞER KAYBEDİYOR

Küresel piyasalarda değer kaybeden dolar, euro’nun güç kazanma sürecini sürdürmesine yol açıyor. Euro Bölgesi, faiz indirim patikasını neredeyse tamamlayarak önündeki süreçte ekonomik canlanmayı hedefliyor ve uzun bir zamandır devam eden yüksek enflasyonun etkilerini ortadan kaldırmak için çaba sarf ediyor.

Euronun Yükselişi

Dolar karşısında son dört yılın en yüksek seviyelerine ulaşan euro, Türk Lirası karşısında da güçlü bir duruş sergiliyor. Bugün euro kuru 47.1987 lirayla tarihinin en yüksek seviyesine ulaşmış durumda. Şu an itibarıyla euro, 46.9430 liradan işlem görüyor.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.