Eurovision şampiyonu destek için Türkiye’de

Ukrayna Havayolları'nın tarifeli uçağı ile bugün saat 14.40'da Kiev'den İstanbul'a gelen Jamala, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde ellerinde Kırım ve Türk bayrağı olan Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği üyelerince karşılandı.

Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde 17 Ağustos'ta konser verecek olan Jamala gazetecilere, "Tüm şehitlere Allah rahmet eylesin. Türkiye sizi çok seviyorum, konsere bekliyorum" demekle yetindi.

Konseri demokrasi şehitlerine adayacak

2016 Eurovision Şarkı Yarışması'nda "1944" adlı şarkısıyla birinciliği elde eden Kırımlı Tatar sanatçı Jamala, FETÖ'nün darbe girişimine karşı Türk halkının gösterdiği duruştan gurur duyduğunu ve Türkiye'de vereceği konseri demokrasi şehitlerine adayacağını söylemişti.

TÜRKİYE

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.

SuperFresh Pizza Napoliten Lansmanını Gerçekleştirdi

SuperFresh, yeni premium pizza serisi Pizza Napoliten'i özgün bir lansman etkinliğiyle tanıttı. Davetlilere, İtalya atmosferinde, el yapımı hamur ve titiz malzeme seçimiyle restoran kalitesinde pizza deneyimi sunuldu.